Skip to content

COME JOIN THE FAMILY!

Wat onderscheidt van der Valk Groningen-Westerbroek van andere werkgevers? Op deze pagina vertellen we je hier alles over!

Peter Klapwijk, Chefkok

'De uitdaging die werken bij van der Valk Groningen-Westerbroek met zich mee brengt, zorgt ervoor dat ik al 7 jaar iedere dag met een voldaan gevoel thuis kom'

Nafissa el Mahjoubi, Chef Bediening

'7 jaar geleden ben ik hier als luikloper komen werken naast mijn studie, inmiddels heb ik mijn Gastheer/Gastvrouw opleiding via Valk Opleidingen afgerond en ben ik bezig met mijn 2e opleiding tot Leidinggevende Bediening'

Chris Tempelman, Junior Sous-Chef

'Hebben jullie broodje Chris al geproefd? Ik heb deze zelf bedacht en ontwikkeld!'

Edwin Kuipers, Assistent Bediening

'Ik ben begonnen als stagiair bij van der Valk Westerbroek. Inmiddels werk ik hier al bijna 1,5 jaar. De gezellige werksfeer en de vele doorstroommogelijkheden zorgen ervoor dat ik nog steeds met veel plezier naar werk ga!'

Redenen om te komen werken bij van der Valk Groningen-Westerbroek

Een goed salaris

Wij trachten ons te onderscheiden van andere horeca gelegenheden, waardoor wij voor minderjarigen lonen hanteren boven het Wettelijk Minimum Loon. Onder de 18 verdien je bij ons €8,- en onze lonen vanaf 21 jaar starten op €11,75 (exclusief vakantiegeld/dagen). Aan de hand van je werkervaring en je opleiding bepalen wij een salaris passend bij jou.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij stimuleren vakkennis en geven je graag ruimte om je talent bij ons te ontwikkelen. We hebben interne van der Valk opleidingen waardoor je een gecertificeerde opleiding op MBO niveau 2,3 of 4 kan afronden. Hiernaast zijn er ook interessante dagopleidingen, de kosten hiervan nemen wij voor onze rekening.

Werk-Privé balans

Binnen ons bedrijf vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen het werken en je privéleven. We stemmen met de medewerkers af wat jouw wensen zijn op het gebied van vrije tijd, want als hechte familie begrijpen wij dat vrienden en familie belangrijk zijn!

Wij denken om je gezondheid!

Om de gezondheid en vitaliteit van ons personeel te stimuleren zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Een werknemer krijgt hierdoor 40% korting op het sportabonnement. Klik hier voor meer informatie. Naast de korting op het sportabonnement hebben we in samenwerking met van Mossel een fietsplan opgericht. Onze medewerker kan al voor een klein bedrag per maand een elektrische fiets leasen!

De fijnste collega's

We zijn er trots op dat we mogen werken met medewerkers die veel voor elkaar over hebben, meeleven met elkaars successen en er ook zijn voor elkaar als het een keer iets minder goed gaat. Bij ons vormen je collega’s en leidinggevenden een echt vangnet. Het beleven en meeleven van elkaars ups en downs maakt ons team een hechte familie.

Valk Work App

Er werken 20.000 medewerkers bij van der Valk, wat ons een goede onderhandelingspositie geeft. Voor al deze medewerkers is de Valk Work App ontwikkeld, waarin medewerkers korting krijgen op bijvoorbeeld de zorgverzekering, dagjes uit, wijnen, de staatsloterij en nog vele andere aantrekkelijke zaken.

Overnachten bij van der Valk

Als je werkzaam wordt binnen van der Valk kan je voor €65,- (2 personen inclusief ontbijt) overnachten binnen alle van der Valk Exclusief hotels.

Kwaliteit

Van der Valk Groningen-Westerbroek staat bekend om zijn kwaliteit. De kwaliteit van onze keuken en de kwaliteit van onze medewerkers scoren het hoogste van alle hotels in de regio. Met trots mogen wij vermelden dat wij gemiddeld een 9,0 scoren. Deze tevredenheid zien we terug in steeds terugkerend gasten, een beter compliment bestaat er toch niet? De kans om zo'n mooi bedrijf aan je cv toe te voegen slaat toch niemand af?

Dynamische werkomgeving

Wij zijn van mening dat we werken voor de volgende generatie, daarom bouwen wij continu aan onze toekomst. We kiezen bij keuzes altijd voor voordelen op de lange termijn, dit betekent dat er veel projecten op de planning staan. Recentelijk hebben we alle terrassen gerestyled, hebben we een nieuw kassa systeem geimplementeerd en worden we bij de bediening ondersteund door een robot. Hiernaast zijn we momenteel aan het nadenken over een wellness en buitensportfaciliteiten.

Geen afstand is te ver!

Heb je moeite met de afstand tot je huis? Wij denken met je mee! Je kan bijvoorbeeld meerijden met collega's, op tijd vrij zijn voor de bus of de mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets!