Overslaan naar content

Talent met een arbeidsbeperking

Op locatie
  • Westerbroek, Groningen, Nederland
Algemeen

Functieomschrijving

Binnen van der Valk Groningen-Westerbroek streven wij ernaar om een prettige en veilige werkomgeving te creëren, waar iedereen zich thuis voelt en daardoor op een natuurlijke wijze een hoge mate van gastvrijheid en kwaliteit kan overbrengen. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in het optimaliseren van onze teams en uniek talent plaatsen waar zij het beste passen. Hierdoor hebben wij nu de juiste ervaring om nog meer enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met een arbeidsbeperking een werkplek te bieden. Bij van der Valk Groningen-Westerbroek geloven we in diversiteit en streven we ernaar een plek te creëren waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te benutten en te groeien. 

Hoe doen we dit?
Bij ons ga je samen met onze HR-Manager Nicky kijken naar wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Samen gaan we kijken welke taken binnen ons bedrijf je kan uitvoeren en hoe we dit vorm kunnen geven. Aangezien er veel verschillende afdelingen zijn binnen ons bedrijf, kunnen we dit op verschillende manieren dit inrichten, aangepast op ieder individu. Is jouw interesse gewekt, maar twijfel je of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Een berichtje sturen of bellen mag altijd!

Jouw inzet levert beloningen op!

Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving, dat wil iedereen wel! Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je binnen deze functie:

  • Een salaris passend bij jouw situatie
  • Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'?
  • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes. via ons benefits-programma
  • Mogelijkheid tot meedoen aan het elektrische fietsplan
  • Korting op je sport abonnement


Gastvrij zijn is een talent

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA!


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte gerechten van producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiële nieuwe collega's!


'Ik vind het leuk om te werken bij van der Valk Groningen-Westerbroek omdat ik hier in de bediening kan werken en mensen kan leren kennen. Ook vind ik het fijn dat ze mensen zoals ik een kans geven te doen waar ik blij van wordt'. 

Sabrina Merrout - Bedieningsmedewerker

Vereisten

Ingrediënten die maken wie je bent:

We zijn op zoek naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag hun talent willen inzetten en zich verder willen ontwikkelen in een inclusieve werkomgeving. Hiernaast heb je:

  • Zin om te werken
  • Zin om plezier te hebben
  • Zin om onderdeel te worden van een gemotiveerd team

Tijd voor actie!

Sluit je aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel met of stuur een WhatsApp naar Nicky Oostema, HR Manager via 0619269167. Je mag uiteraard ook solliciteren via onderstaande button. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We richten erop om binnen 3 werkdagen te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar