Overslaan naar content

Open Sollicitatie

Op locatie
  • Westerbroek, Groningen, Nederland
Algemeen

Functieomschrijving

Op slechts 7 autominuten van het levendige Groningen is Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek een begrip in de omgeving. Het hotel beschikt over 80 kamers op viersterrenniveau, drie zalen, het eigentijdse Falcon restaurant met 150-250 zitplaatsen, een moderne hotelbar en een zonnig terras. Op de kaart staan naast de 'Van der Valk-klassiekers' een tal van huisgemaakte gerechten gemaakt met dagverse vis, biologische producten en natuurlijk overheerlijke desserts uit eigen patisserie. 


Bij van der Valk Groningen-Westerbroek zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een gezellig en sfeervol horeca bedrijf? Twijfel niet en schrijf een brief waarin je beschrijft waar je naar op zoek bent! 

Vereisten

Binnen ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar medewerkers die;

Gemotiveerd zijn om hard te werken

+ Op zoek zijn naar een baan binnen een hecht familiebedrijf 

Op zoek naar een baan waarin ontwikkeling vooraan staat 


Tijd voor actie!

Sluit je aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel met of stuur een WhatsApp naar Nicky Oostema, HR Manager via 0619269167. Je mag uiteraard ook solliciteren via onderstaande button. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We richten erop om binnen 3 werkdagen te reageren.of

Apply with Indeed onbeschikbaar