Overslaan naar content

Bijbaan Beginnend Bedieningsmedewerker

Op locatie
  • Westerbroek, Groningen, Nederland
Bediening

Functieomschrijving

Is vakken vullen of bezorgen niet de ideale bijbaan voor jou, maar heb je nog geen ervaring in de horeca? Dan ben jij op zoek naar ons! Wij leren je alle kneepjes van het vak en werken met een rooster op basis van jouw beschikbaarheid. Een drukke toetsweek of juist in de vakantie even extra werken? Binnen ons bedrijf is veel mogelijk. Zorg als beginnend bedieningsmedewerker bij van der Valk Groningen-Westerbroek samen met te gekke collega's voor sfeer en gezelligheid. Come join the family! 


Jouw hart klopt sneller van werken met leuke collega's en gezellige gasten!
Met jouw enthousiasme en zin om te werken gaan wij je leren om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren! We leren je manieren om de gasten hun verwachtingen te overtreffen, de juiste etiquette aan tafel, het lopen met 3 of zelfs 4 borden (wees niet bang, wij helpen je!) en talloze andere tips en tricks. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. Het grote voordeel? Geen dag is hetzelfde! Zo zorg jij er als opgewekte beginnend bedieningsmedewerker mede voor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. Dus pak je wijnkoeler en draag samen met je collegiale team bij door het:

  • Brengen van gerechten vanuit de keuken naar de gasten
  • Uitruimen van tafels
  • Klaarzetten van het ontbijtbuffet voor de volgende ochtend


Jouw inzet levert beloningen op!

Werk met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik! Bovendien krijg je als beginnend bedieningsmedewerker:

  • De mogelijkheid om snel in loon omhoog te gaan door middel van onze leerpaden
  • Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'?
  • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen
  • Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limiet
  • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma
  • Korting op je sport abonnement


Gastvrij zijn is een talent

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA!


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte gerechten van producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiële nieuwe collega's!


'Ik vind het werk als beginnend bedieningsmedewerker leuk, omdat ik werk binnen een super gezellig en gemotiveerd team. Iedereen houdt van hard werken, maar ook van een grapje en een geintje. Ik voel me echt thuis binnen dit team' - D. Blok 


Vereisten


De ingrediënten die maken wie je bent:

Een snufje energie en een toefje leergierigheid. That's you. Tegelijkertijd ben je als beginnend bedieningsmedewerker vriendelijk én enthousiast. Door jouw vriendelijke groet naar iedere gast, je enthousiasme om veel te leren en hard te werken ben je de perfecte match voor ons bedrijf. Daarnaast ben je uiteraard ook een teamspeler en flexibel als het om werktijden gaat. We zijn ten slotte horeca tijgers!


Tijd voor actie!

Sluit je als beginnend bedieningsmedewerker aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: stuur een WhatsApp naar Nicky Oostema, HR Manager via 0619269167. Je mag uiteraard ook solliciteren via onderstaande button. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We richten erop om binnen 3 werkdagen te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar