Overslaan naar content

Barmedewerker

Op locatie
 • Westerbroek, Groningen, Nederland
€ 1.860 - € 2.264 per maandBediening

Functieomschrijving

Cocktails, koffie, wijn, fris of een flinke borrel… Naast het bereiden en serveren van de drankjes, ben je ook altijd in voor een praatje met onze gasten! Tempo tempo tempo.. Dat is het gene waar jij blij van wordt! Come join the family en zorg als barmedewerker bij van der Valk Groningen-Westerbroek ervoor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. 


Klopt jouw hart sneller van een restaurant vol met gasten die dorstig zijn?

Elke dienst kan anders zijn. Zo kan je tijdens een toffe partij van 200 gasten een bardienst in een zaal draaien, maar ook in de bar van het restaurant aan het werk zijn. Als barmedewerker verzorg je niet alleen drankjes aan onze gasten, je bezorgt ze met jouw vriendelijkheid ook een glimlach. Dus neem je dienblad in de hand en draag minimaal 20 uur per week samen met je team bij door het:

 • Bereiden en serveren van drankjes
 • Meedenken over de presentatie van dranken en nieuwe drankkaarten
 • Bevoorraden van de bar


Jouw inzet levert beloningen op!

Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving, dat wil iedereen wel! Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als Barmedewerker op basis van een 38-urige werkweek:

 • Een salaris van €13,39 bruto per uur
 • Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'?
 • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen
 • Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit
 • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes. via ons benefits-programma
 • Mogelijkheid tot meedoen aan het elektrische fietsplan
 • Korting op je sport abonnement


Gastvrij zijn is een talent

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA!


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte gerechten van producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiële nieuwe collega's!


'Het gemotiveerde en gezellige team om me heen zorgt ervoor dat ik al onze verschillende, maar ook vaste gasten iedere dag met een glimlach drankjes serveer' - Marvin Vos, barmedewerker


Vereisten


Ingrediënten die maken wie je bent:

Een snufje gastvriendelijkheid en een toefje snelheid. That's you. Tegelijkertijd ben je als barmedewerker voorzien van een positieve instelling en een grote glimlach. In deze functie is het snel kunnen schakelen en goed kunnen omgaan met piekdrukte van groot belang. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel. We zijn ten slotte horeca tijgers! Ook heb je:

 • Zin om hard te werken
 • Zin om plezier te hebben
 • Zin om onderdeel te worden van een gemotiveerd team

Tijd voor actie!

Sluit je als barmedewerker aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel met of stuur een WhatsApp naar Annemarie Jonker, HR Medewerker via 06 19 26 91 67. Je mag uiteraard ook solliciteren via onderstaande button. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We richten erop om binnen 3 werkdagen te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar