Skip to content

Zelfstandig Werkend Kok

Op locatie
 • Westerbroek, Groningen, Nederland
Keuken

Functieomschrijving

Een 4 daagse werkweek met veel huisgemaakte producten en een hoge kwaliteit. Klinkt te goed om waar te zijn? Come join the family en ervaar het zelf! Zorg als Zelfstandig Werkend Kok ervoor dat onze gasten het aan niets ontbreekt. 


Klopt jouw hart sneller van de perfect gebakken tournedos? 

Elke dienst is anders, MEP is een groot onderdeel van je werk en 's avonds worden er drukke diners gedraaid. Enthousiast? Neem je koksmes in de hand en draag 38 uur (over 4 dagen) per week samen met je team bij door het:

 • Voorbereiden van de MEP voor het diner/lunch/partijen
 • Draaien van 100/200 gasten per avond 
 • Meedenken in vernieuwing van de menukaartJouw inzet levert beloningen op!

Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving, dat wil iedereen wel! Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als Zelfstandig Werkend Kok op basis van een 38-urige werkweek:

 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring, startend vanaf €13,96 bruto per uur.
 • Voordelige overnachtingen: want wie wil er nou niet de waardering van onze gasten 'voelen'?
 • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen
 • Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit
 • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes. via ons benefits-programma
 • Mogelijkheid tot meedoen aan het elektrische fietsplan
 • Korting op je sport abonnement


Gastvrij zijn is een talent

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels en alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Gastvrijheid zit namelijk in ons DNA!


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 80 kamers en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte gerechten van producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiële nieuwe collega's!


'De afwisseling tussen drukke diners, lunches en partijen mét heel veel huisgemaakte producten maakt dat ik elke dag weer nieuwe smaken tegenkom' - Johannes van Essen, Zelfstandig Werkend Kok 


Vereisten

Ingrediënten die maken wie je bent:

Een snufje nieuwsgierig en een toefje snelheid. That's you. Tegelijkertijd ben je als Zelfstandig Werkend Kok voorzien van een positieve instelling en veel kennis van koken. In deze functie is het snel kunnen schakelen en goed kunnen omgaan met piekdrukte van groot belang. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en flexibel. We zijn ten slotte horeca tijgers! Ook heb je:

 • Zin om hard te werken
 • Aantoonbare ervaring van 4 tot 5 jaar als Zelfstandig Werkend Kok 
 • Zin om onderdeel te worden van een gemotiveerd team

Tijd voor actie!

Sluit je als Zelfstandig Werkend Kok aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel met of stuur een WhatsApp naar Annemarie Jonker, HR Medewerker via 06 19 26 91 67. Je mag uiteraard ook solliciteren via onderstaande button. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We richten erop om binnen 3 werkdagen te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar