Skip to content

Bijbaan Beginnend Bedieningsmedewerker

Westerbroek, Groningen, NederlandBediening

Functieomschrijving

Is vakken vullen of bezorgen niet de ideale bijbaan voor jou, maar heb je nog geen ervaring in de horeca? Dan ben jij op zoek naar ons! Wij leren je alle kneepjes van het vak en werken met een rooster op basis van jouw beschikbaarheid. Een drukke toetsweek of juist in de vakantie even extra werken? Binnen ons bedrijf is veel mogelijk. Enthousiast? COME JOIN THE FAMILY! 


Hoe werkt dit?
Met jouw enthousiasme en zin om te werken gaan wij je leren om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren! We leren je manieren om de gasten hun verwachtingen te overtreffen, de juiste etiquette aan tafel, het lopen met 3 of zelfs 4 borden (wees niet bang, wij helpen je!) en talloze andere tips en tricks. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar of tijdens een grote partij of in een van onze zalen. Het grote voordeel? Geen dag is hetzelfde! 


Wat je zoal doet:
+ Gerechten van de keuken naar de gasten brengen
+ Tafels uitruimen
+ Ontbijtbuffet gereed maken voor de volgende ochtend
+ Schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten

Bedrijfsomschrijving
Op slechts 7 autominuten van het levendige Groningen is Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek een begrip in de omgeving. Het hotel beschikt over 80 kamers op viersterrenniveau, drie zalen, het eigentijdse Falcon restaurant met 150-250 zitplaatsen, een moderne hotelbar en een zonnig terras. Op de kaart staan naast de 'Van der Valk-klassiekers' een tal van huisgemaakte gerechten gemaakt met dagverse vis, biologische produkten en natuurlijk overheerlijke desserts uit eigen patisserie.

Vereisten

Jij bent onze collega’s als:

+ Je wilt werken in een gemotiveerd en gezellig team

+ Je niet houdt van stil zitten
+ Je geen-dag-hetzelfde baan wilt
+ Werken in de weekenden en feestdagen voor jou geen probleem is


Wat bieden wij:

15 t/m 17 jarigen verdienen bij ons €8,00 bruto per uur. Wanneer je 18 bent verdien je €9,00 bruto per uur. 

+ Veel exclusieve personeelsvoordelen, voor uitgebreide informatie hierover klik hier.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar