Skip to content

Sales Medewerker

Westerbroek, Groningen, Nederland€ 12,46 per uurAlgemeen

Functieomschrijving

Van het ontvangen van onze gasten en het maken van groepsreserveringen tot partijen en bruiloften. Zowel achter de schermen als voor de schermen ben je verantwoordelijk voor het aan elkaar knopen van alle losse eindjes. Hiernaast kun je ook je commerciële kant laten zien! Til als Sales Medewerker bij van der Valk Groningen-Westerbroek samen met toffe collega's de gastervaring naar the next level. Come join the family! 


Jouw hart klopt sneller van de wensen van gasten vertalen naar een goed georganiseerd evenement. 

Als Sales Medewerker ben je de verbindende factor tussen de gast en het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het opmaken van offertes, het informeren en raadplegen van de afdelingshoofden en het in goede banen leiden van de georganiseerde activiteiten. Zo zorg jij er als inspirerende Sales Medewerker mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus ontwikkel de beste versie van jezelf en draag 32/38 uur per week samen met je collegiale team bij aan sfeer en gezelligheid door het: 

 • Opbouwen en onderhouden van gastrelaties door middel van gunstige samenwerkingen en afspraken.
 • Monitoren van offerte trajecten en het bewaken van onze hoge kwaliteit.
 • Verzorgen van de georganiseerde evenementen, zowel op de werkvloer als vanachter de computer.


Keiharde knaken en meer, voor jouw inzet.

Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen toch wel? Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als Sales Medewerker op basis van een 38-urige werkweek:

 • Een salaris vanaf €12,46 (afhankelijk van ervaring) per uur: je werkt toch om te leven?
 • Voordelige overnachtingen: want wie wil nou niet de waardering van de gasten 'voelen'?
 • 25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
 • Doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
 • Heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.


Laat je handjes wapperen

Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels. Alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter. 

We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Want, gastvrijheid zit in ons DNA! 


Werken bij Valk Exclusief in Groningen-Westerbroek voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. Hard werken met veel plezier is hier de basis. De handjes laten wapperen is niet voor niets al sinds het begin ons motto. Jouw 110 collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een top verblijf te bieden. 


Van der Valk Groningen-Westerbroek ligt centraal gelegen nabij de A7 en de A28 onder de rook van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 78 kamers, 2 suites en een fitness. Daarnaast hebben we het Falcon Restaurant, onze bar en 3 multifunctionele zalen. We staan bekend om onze huisgemaakte producten uit de streek en de gastvriendelijkheid van jouw potentiele nieuwe collega's! 

Vereisten

De ingredienten die maken wie je bent

Een snufje leergierigheid met een toefje zelfstandigheid. That's you. Tegelijkertijd ben je als Sales Medewerker een ster in onderhandelen en nauwkeurig werken. Een pittige onderhandeling sla je niet af en tijdens het werken dubbelcheck jij altijd of alles juist is verwerkt. Daarnaast ben je uiteraard een teamspeler en enigzins flexibel als het om werktijden gaat. We werken tenslotte in de horeca. Ook heb je:

 • minimaal 2 jaar ervaring in een functie in de hotellerie
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • bij voorkeur ervaring met een PMS systeem


Tijd voor actie

Sluit je als Sales Medewerker aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel met of stuur een WhatsApp naar Nicky Oostema, HR Manager via 0619269167. Je mag ook op de 'solliciteren' button klikken. Daar kan je je gegevens invoeren, je cv uploaden en een motivatie achterlaten. We reageren binnen 1 werkdag. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar